background

Walk of Life 2024

14-10-2024






In de Community van Walk of Life posten we elke dag even een bericht. Een impressie van hoe we Walk of Life met Proeven van Wonderland! Just jump!  





Dag 1

Een mooi begin van de 1e Walk of Life dag in de bossen van Hilversum waar ons groepje iets voor 09:00 uur tegelijk aan kwam bij de startlocatie. De oranje poster met ‘start locatie’ hing nog niet eens... 

We sprongen met ons drie-en, ja ook best best even spannend, het konijnenhol in voor een ochtend die voor een leeg hoofd en vertrouwen zorgde… Wat een bijzondere cirkel van stenen daar zomaar op hei bij Fransche Kamp, zou het een oude heilige plek zijn?
En wat zullen we morgen op ons pad ontdekken richting het water...? 

We vertrekken op dag 2 nog een keer van dezelfde startlocatie voor een andere wandeling om van te genieten. 



Dag 2 Walk of Life: een bijzonder welkom in de bossen rond 's Graveland (zie foto 1 - heeft hij soms familie in Laren?)

Er zijn op dag 2 flinke stappen gezet. Zo binnen zo buiten... Steun aan elkaar, net als bij deze 2 bomen (foto2). Met af en toe zonnestralen maar ook enkele druppels; ze dansten op het water van de Tranenpoel. Helder werd hier wat we graag achter ons zoiuden willen laten, maar ook waar we mee verder willen gaan.... En dát doen we morgen op de hei. 





Op onze Dag 3 in Hilversum wandelden we om 09:15 het licht tegemoet! Gisteren hielpen we elkaar bij het water afscheid te nemen van onze pijn en verdriet...  vandaag liepen we ons nieuwe mogelijke 'zelf' tegemoet! 

Bij de eerste stop kwam er na het snoeien van ons dorre hout direct al een verrassing tevoorschijn. Met hulp van ons Gidsdier en een nieuwe naam, vonden we in het kreupelbosje van de Hoorneboegse hei prachtige juwelen. Ze vertelden ons iets over het juweel in onszelf...  AHA!

Na deze 1e stap in dit Wondere Land proefden we eerst nog wat onwennig aan deze alternatieve realiteit ...  maar op weg naar de koffie voelde het al meer als een lekkere warme jas! Dat was maar goed ook. Brrr… deze dag was het een stuk frisser.

Met een gevoel van vertrouwen, rijkdom en open gaan namen we afscheid. Verwonderd weer over zulke mooie natuur, over onszelf, onze energie, onze keuze voor een shift en over onverwacht geven en ontvangen. 





Nog 1 dag te gaan met ons team voor een Stadsparkenwandeling!

Walk of Life Organisatie: dank jullie wel voor de Livestream vanmiddag. 

Enne aan het Oranje Fonds willen we zeggen: kom maar op:  

Een speels, verrassend en diep interactief programma voor jongeren? 

Soms is het er al maar zie je het nog niet! @Walk of Life 





Dag 4 is uitgelopen in Hilversum, schuilend voor de regen in de Costerustuin en gevierd in het wonderschone Pinetum Blijdenstein https://www.pinetum.nl!  Hier streken we nog 1 keer neer en creëerden onze eigen unieke 'Beste om vanuit te Leven'-idee met de 'ingrediënten' die we in de 3 eerdere wandelingen hadden verzameld. De schijnwerper op onze durf en de sprong van minder samenvallen met wat er 'mis' is naar meer voelen en laten ontstaan. Naar dichterbij ons gevoel komen en blijven, naar vertrouwen en onzekerheid verduren als kracht. Vier dagen proeven van wie we óók zijn... Mooie en liefdevolle vrouwen die de wereld hard nodig heeft! De prachtige Natuur rond Hilversum hielp duidelijk maken dat de oplossingen die we zo hard nodig hebben, overal om ons heen te vinden zijn. Hebben we niet vooral een nieuwe context nodig en wat durf om de sprong te wagen?




Blog