background

Dit formulier kun je gebruiken als je van 10-13 okt. de 4 (aaneengesloten) dagen wilt en kunt deelnemen aan de Walk of Life en een vraag hebt: Mailen kan ook naar: info [at] spraaksaam [punt] nl  

Ik zoek hierna contact en mail praktische informatie naar je, bijv. over de locatie. Op de website van Walk of Life lees je de voorwaarden op mee te doen en geef je je op als deelnemer.

Je telefoonnr kun je ook op de 1e dag geven (voor een telegram of whatsapp groepje).





0%
Een paar \'verplichte\' velden missen. Misschien wil je het even controleren en nog een keer versturen?

Mijn naam is Annelies Weijschedé, ik ben opgeleid als coach (2008) en werk als een 'companion' om het onzichtbare zichtbaar te helpen maken door te luisteren en te vragen. Wij zijn mensen, wij, jij, ik, die soms uit zijn op een shift in hoe het nu gaat. Die misschiein iets willen ontdekken, in veilige, nieuwe en soms dappere manieren om te helen... En door iets van onszelf te brengen dat ons zelf doet verrassen. Mijn wens? Om al wandelend met elkaar eerst ruimte te maken en dan, onderweg naar ons wel-zijn, nieuwe verhalen beginnen te vertellen. Het liefst in samenwerking met energie van de natuur en het wetende veld, onze collectieve intelligentie!

'Proef van Wonderland' is een unieke  'tuin' voor iedereen die in onderlinge verbondenheid blokkades rondom mentale gezondheid wil verkennen en omzetten om onze eigen rol naar heelheid te ontdekken. We zullen, als jij dat ook wilt, tijdens de Walk of Life hiervan proeven.

Het evenement is voorbij. Klik op de titel voor wat impressies van de 1e Walk of Life '24 of lees het op deze website onder BLOG!


Als je weet dat een mentaal of emotioneel lastige periode in het leven niet voor altijd hoeft te zijn... En je in je hart weet dat je meer te geven hebt dan je nu kunt geven, dan kan hier iets voor je zijn als wachten geen optie is of als je zélf iets in beweging wilt brengen:


In de WALK of LIFE op 10, 11, 12 en 13 oktober 2024 gaan we letterlijk op weg én we duikenwe het konijnehol in richting Wonderland.

Al wandelend delen we uit ons leven met elkaar met de intentie om iets te helen en te ontdekken door vanaf een andere kant naar scheurtjes in ons leven te kijken, waardoor er iets nieuws kan ontstaan. In deze 4 wandeldagen Proef je iets van Wonderland. En wie weet ontdekken we op veilige maar ook op speelse wijze of wij aan 'mentale gezondheid'  een radicale andere betekenis kunnen geven...


Van 10-13 oktober gaan we op (alle) 4 aaneengesloten dagen fysiek op pad vanuit Hilversum. De wandelingen van ca. 5 km zijn afwisselend en we maken tussentijdse stops. We wandelen 4 verschillende routes in de prachtige natuur rondom Hilversum.

We trekken 4 dagen, van donderdag tot en met zondag met elkaar op. De eerste 2 dagen vertrekken we vanuit onze beproevingen, de laatste 2 dagen is het de intentie om nieuwe bronnen aan te boren en dan inspireren we onszelf met onze creativiteit en nieuwsgierigheid.

Leuk als jij het er (in 2025??) óók op waagt!  





‘For, you see, so many out-of-the-way things had happened, that Alice had begun to think that very few things indeed were really impossible’  

― Lewis Carroll, Alice in Wonderland